fredag 29 maj 2009

Torsdags-spottings

Käre Shimoda,

Igår var jag och lyssnade på Pauline och hennes band som spelade på Nalen (Stacken). Hon är ju grym - snygg och gudomlig röst kombinerat med superbra låtar. Pauline kunde vara cool i svart Puma-skjorta, hög vit kjol med hängslen och gladiatorsandaletter, samtidigt som hon drack bärs på flaska och drog skämt på skånska som "Vilken är den blötaste fågelen (ja, hon uttalar fågel så)? - Nederbörden". Hur många kan vara coola då? Hon i alla fall.

Någon som också såg ut att tycka hon var cool var Tilde Fröling i publiken. Stod och diggade loss ihop med en tjej-polare som hade leopard-hårklippning (du förstår va?) och tatueringar upp på halsen. Tilde blev varm efter ett tag av allt dansande och fick tvinga av sig sin lilla skinnpaj och sätta upp det tjocka håret i tofs.

På väg hem från konserten hörde jag en mycket bekant stämma som pratade i telefonen och gick med en vän över Birger Jarlsgatan på väg mot Stockholmsnattens festlokaler. Kände knappt inte igen honom men tog honom på rösten - Kjell Eriksson. Ringer några klockor? Lyssna på The Voice eller titta på "Hjälp jag är med i en japansk tv-show" så vet du. Rösten känns igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar